warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Avukat (Vergi Hukuku - İzmir)

NAZALI

İzmir(Bayraklı)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Departman

Hukuk

Hukuk

Başvuru Sayısı

160 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 5 yıl arası

Başvuru Sayısı

160 başvuru

Departman

Hukuk

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

NAZALI Vergi ve Hukuk, mali hukuk ve alt disiplinlerinde hukuki çözümler sunan 250'yi aşkın yeminli mali müşavir ve avukattan oluşan yüksek eğitimli ve deneyimli ekibi ile yerel ve uluslararası müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuk ve iş danışmanlığı hizmeti veren uluslararası vergi ve hukuk firmasıdır.

Müvekkillerine hukukun oldukça geniş bir alanında hizmet sağlayan ofisimiz, ayrıca; vergi denetimi, vergi danışmanlığı, gümrük, muhasebe, bordro, mali vergisel teşvikler, fikri mülkiyet ve Ar-Ge, bağımsız denetim, sosyal güvenlik danışmanlığı gibi finansal, vergisel ve operasyonel diğer alanlarda da NAZALI Vergi & Hukuk bünyesindeki müvekkil ve müşterilerine geniş bir alanda hizmet sunmaktadır. 

NAZALI Vergi & Hukuk olarak Türkiye’deki; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Denizli’deki ofislerimiz ile birlikte, yurtdışında; İngiltere-Londra, Hollanda-Amsterdam, Rusya-Moskova, Ukrayna-Kiev, Fas-Kazablanka ofislerimiz ile müşteri ve müvekkillerimize danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Amacımız, uzun yıllarda edinilen hukuki, vergisel ve mali mevzuat alanındaki bilgi birikimi ve deneyimimizi ulusal ve uluslararası nitelikteki müvekkil ve müşterilerimize aktararak, kendilerine en doğru ve hızlı şekilde çözümler sunmaktır.

“BİRLİKTE, BİLGİYLE BÜYÜR” sloganı ile yola çıkan NAZALI Vergi & Hukuk, sürekli araştırmaya ve sorgulamaya yönelik bir hizmet anlayışını ilke edinmiş olup, hizmet verdiği alanlarda aranan ve tercih edilen bir isim halini almıştır.

İzmir  ofisimizde Vergi Hukuku departmanında görevlendirilmek üzere  “Avukat (Vergi Hukuku)" pozisyonunda arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin; hukuk bölümlerinden lisans mezunu olan,
  • Şirketler Hukuku alanında en az 2 yıl tecrübesi bulunan,
  • TTK şirketler hukuku ve kurumsal yönetim ilkelerine hakim, şirket kuruluşu yapmayı bilen, genel kurul sürecini yönetebilecek, yönetim kurul kararı-iç yönerge vb. kurumsal belgeleri hazırlayabilecek tecrübeye sahip olan,
  • İleri derecede İngilizce konuşabilen ve yazabilen (Tercihen, TOEFL ya da IELTS sınav sonucu olan)
  • MS Office uygulamalarını iyi kullanan,
  • Güçlü analitik ve araştırma becerisine sahip olan,
  • Ekip çalışmasına yatkın olan,
  • Disiplinli, zaman yönetimini sağlayabilen,
  • Esnek çalışma saatlerine uyabilen,
  • Yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilen,
  • Sorumluluk sahibi, detaylara önem veren,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik yükümlülüğünü tamamlamış olan,

İŞ TANIMI

Vergi Hukuku ve şirketler hukuku bir çok yönden birbiriyle ilişkili olduğu için adayın şirketler hukuku alanında bilgi ve tecrübe sahibi olması önem arz etmektedir. İşe alım akabinde adayımız, vergi hukuku alanında uzman kıdemliler ile çalışacak ve kendisine gerekli eğitimler verilecektir. Kariyer sürecinde, Türk Ticaret Kanunu kapsamında Birleşme-Bölünme-Tür Değişikliği işlemlerini yürütecek, vergi hukuku alanında detaylı araştırma yapacak, vergi danışmanlığı kapsamında bilgi notları hazırlayacak, vergi davalarını takip edecektir.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Yönetmen Avukat pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetmen Avukat Yönetmen Avukat Maaşları Yönetmen Avukat Nasıl Olunur? Yönetmen Avukat Nedir? Yönetmen Avukat İş İlanları

Mali Müşavirlik - Muhasebe / Denetim Hizmetleri 2+

Hakkımızda

NAZALI Vergi & Hukuk deneyimli ve güvenilir kadrosu ile gerek ulusal gerekse uluslararası müşteri/müvekkillerine birçok farklı alanda danışmanlık hizm

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Hayat Sigortası.

Yönetmen Avukat pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Yönetmen Avukat Yönetmen Avukat Maaşları Yönetmen Avukat Nasıl Olunur? Yönetmen Avukat Nedir? Yönetmen Avukat İş İlanları