warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Şişli)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

489 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

489 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Mey Diageo olarak tutkumuz, yüksek performanslı, dünyanın en güvenilir ve en saygın şirketlerinden biri olmak! Bizi daha yaratıcı, yenilikçi ve heyecan verici bir çalışma yeri haline getiren, çeşitli karakterler, deneyimler ve perspektifler.

Her zaman her yerde çeşitliliği kutluyor, kapsayıcı kültürümüzle gurur duyuyoruz. Geniş ürün portföyümüz, ilham veren markalarımız, farklı coğrafyaların kültürel zenginliklerini yansıtan çalışanlarımız ile geçmişin mirasını geleceğe yenileyerek taşıyarak, her gün bir öncekinden daha iyiye ulaşmayı hedefliyoruz.


Ne Bekliyoruz?

  • Kıdemli Saha planlama uzmanından gelen şirket içi satış hedeflerini  süpervizör, rota ve distribütör detayında bölerek Satış Müdürü onayı ile dağıtmak . Aynı şekilde süpervizörlerden gelecek rota bazındaki şirket içi hedef kırılımlarını geçmiş verilerle karşılaştırarak analiz etmek,  doğru şirket içi hedefleri konsolide ederek Satış Müdürü onayıyla kıdemli saha planlama uzmanına göndermek
  • Dağıtım verimliliği (KPI) konusundaki tüm başarı göstergelerini distribütör / rota bazında incelemek, Kıdemli saha planlama uzmanı tarafından yönlendirilen şirket içi hedefleri aktarmak
  • Fiili satışları ve dağıtım göstergelerini takip ederek şirket içi hedef/fiili performans konusunda raporlar hazırlayarak tüm  müşteri yönetmenlerini (Satış Müdürü ve süpervizörleri) bilgilendirmek
  • Satış Otomasyon sistemi Panorama’da distribütör ve personellere ait tanımlanacak tüm veri sistemlerinin bakımını ve güncelliğini sağlamak, ulusal ve bölgesel kampanyaları sisteme tanımlamak, bütçelerini kontrol etmek, geliştirmelerde genel merkeze destek vermek
  • Distribütörler ile ilgili tüm evrak işlemlerinin Distribütör Süpervizörleri ile koordineli takibi,  ve bu konuda İstanbul merkez muhasebe ile distribütör arasında koordinasyonun sağlanması, distribütörlük feshi veya yeni distribütörlük tanımında gerekli tüm evrakların temin edilmesi. (Diğer Planlama Uzmanları ile koordineli çalışır)
  • Distribütör alım raporlarının günlük, aylık ve yıllık olarak Disribütör Süpervizörleri, Bölge Süpervizörleri ve Satış Müdürlerine rapor edilmesi ve takibi.  (Diğer Planlama Uzmanları ile koordineli çalışır)
  • Distribütörlerden gelen imzalı, kaşeli siparişlerin karşılanabilmesi için mal temini, sevkiyat takibi. (Diğer Planlam Uzmanları ile koordineli olarak çalışılır.)
  • Distribütör kredi limitlerinin kontrol ve takibi, limit bilgilerinin Distribütör Süpervizörleri, Off-Trade Satış Müdürleri ve Off-Trade Bölge Müdürüne rapor edilmesi, (Diğer Planlama Uzmanları ile koordineli olarak çalışılır.)
  • İstanbul merkez tarafından bildirilen iade dönemlerinde hasarlı ürünlerin iade alınma prosedürüne uygun bir şekilde iadelerin gerçekleştirilmesi, iade tutanaklarının kontrolü ve faturaların kontrol edilerek muhasebeye iletimi(Diğer Planlama Uzmanları ile koordineli olarak çalışılır.)
  • Bölge personeli ile ilgili tüm bilgilerin güncel olarak kayda alınması ve dosyalanması, gerekli revizelerin yapılması, bölge çalışanlarının tüm ihtiyaçlarının ( araç, telefon, kıyafet ve diğer ekipmanlar… vs.) karşılanması için merkez ile bağlantıya geçilmesi, taleplerinin yapılması ve temini (Diğer Planlama Uzmanları ile koordineli olarak çalışılır.) Muhtelif dönemlerde düzenlenen eğitim, seminer veya geziler ile ilgili tüm konaklama, seyahat rezervasyonlarının organize edilmesi.
  •  İç ve dış müşterilerden gelen her türlü talep, şikayet, önerilerin gereği şekilde çözümlenmesi için ilgili birimler arasında bağlantı kurulması. Müşteri hizmet şikayetlerinin sistemsel olarak takibinin ve saha satış ekibine gerekli sistemsel yönlendirmelerin yapılmasının sağlanması. Gerekli durumlarda Kıdemlı Saha Planlama Uzmanı ile koordineli olarak takip eder.


Kimi Arıyoruz?

  • Lisans mezunu,
  • İlgili alanda en az 2 yıl deneyimli
  • İyi derecede ingilizce bilen
  • MS Office uygulamalarına ileri düzeyde bilen
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
  • Güçlü organizasyon ve planlama yeteneği
  • Analitik, sistematik ve sonuç odaklı düşünce yapısı
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • İletişimi kuvvetli
  • İnsan ilişkilerinde başarılı
  • Dinamik, başarı odaklı

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

BE PART OF A CULTURE WHERE EVERYONE HAS THE OPPORTUNITY TO DEVELOP AND GROW Who We Are We are on a journey to reloading and renewing the sociali

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Hayat Sigortası, Bayram Yardımı.

Satış Destek Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Destek Uzmanı Satış Destek Uzmanı Maaşları Satış Destek Uzmanı Nasıl Olunur? Satış Destek Uzmanı Nedir? Satış Destek Uzmanı İş İlanları